info[at]bonabhost.ir
09391761256
تهران
مدتها برنامه ریزی کرده اید و سایت جوملایی خود را طراحی کرده اید در زمان طراحی و راه اندازی حساسیت زیادی داشته اید که تمام هنر خود را در این کار نمایش دهید. حال زمان آن رسیده تا آن را به مشتریان و کاربران معرفی کنید. اما آیا در این مسیر سوال زیر را برای خودتان مطرح کرده اید ؟ جوابتان چه بوده ؟
راه اندازی وب سایت می تواند دلهره آور باشد البته اگر ندانید قبل از آماده شدن سایت جوملایی جدید ، چه چیزی را بررسی کنید. فکر کردن به همه آزمایشایی که باید قبل از راه اندازی یک وب سایت در نظر گرفته شود ، گیج کننده است. اما نگران نباشید ، امروز ما در مورد آزمایش های ضروری قبل از راه اندازی سایت جوملایی صحبت می کنیم و سعی می کنیم کارها را کمی ساده تر کنیم. تنها چیزی که نیاز دارید یک وب سایت خوب و این چک لیست است.
این آیکن نشانه و تصویر برند شما در کنار نام سایت شما در تب های مرورگر است. هنگامی که کاربر تعداد زیادی تب باز کرده با این آیکون به راحتی شما را پیدا می کند. تنظیم و تغییر این آیکن بسیار آسان است اما همیشه از خاطرمان می رود. پس بهتر است آن را براساس نوع قالب خود تظیم کرده و تغییر دهید. به صورت معمول این آیکون یک تصویر 16 در 16 پیکسل است که از لوگو شما ساخته شده و پسوند آن ico می باشد. به صورت آنلاین میتوانید لوگو یا قسمتی از لوگو خود را تبدیل به این مدل تصویر کنید. در سایت جوملایی این تصویر را داخل پوشه قالب فعال خودتان کپی کنید و توجه داشته باشید نام آن حتما باید favicon.ico باشد تا توسط مرورگر شناخته شده و نمایش داده شود. اگر در تنظیم و فعال کردن آن مشکل داشتید با ما از طریق پیج اینستاگرامی مان در تماس باشید.
افزونه ها و پلاگین ها عالی هستند. آنها به شما امکان می دهند تقریباً هرگونه عملکردی را که می خواهید به سایت جوملایی خود اضافه کنید و احتمالاً شما با تعداد کمی از آنها در مرحله طراحی و توسعه سر و کار داشته اید. اما اگر تصمیم گرفته اید از آنها استفاده نکنید ، دلیلی برای نگهداری یا فعال نگه داشتن آنها وجود ندارد. قبل از راه اندازی سایت خود ، آخرین بررسی را انجام دهید و همه افزونه های بلااستفاده را حذف کنید. در غیر این صورت ، آنها سایت شما را متورم می کنند و زمان بارگذاری را کند کرده و سایت جوملا را مستعد آسیب پذیری می کنند.
اجازه ندهید پیکربندی اشتباه یا هاست نامعتبر یا افزونه های ناشناس باعث هک شدن سایت جوملایی ارزشمند شما باشند. قبل از اینکه سایت شما فعال شود ، مطمئن شوید که موارد زیر را رعایت کرده اید:
برای ایجاد و مدیریت گذرواژه های سایت جوملایی از یک رمزگذار امن برای ایجاد رمز عبور مناسب استفاده کنید. فراموش نکنید که احراز هویت 2 مرحله ای را فعال کنید تا امنیت سایت شما بیشتر شود. برای فعال سازی روش ورود دو مرحله ای از این ویدئو آموزشی استفاده کنید.
همچنین مجموعه از مطالب در زمینه آموزش افزایش امنیت جوملا و آموزش ساختن پسورد قوی و مطمئن منتشر شده است که پیشنهاد می کنیم آنها را نیز مطالعه کنید.
صرفنظر از وسوسه ای که دارید ، به افزونه های غیرقابل اعتماد بسنده نکنید. آنها می توانند آسیب پذیری های جدی را برای سایت جوملایی شما ایجاد کنند. سعی کنید افزونه ها را از سایت های معتبر تهیه کنید.
قبل از انتخاب ارائه دهنده میزبانی( هاست) ، اقدامات امنیتی را بررسی کرده و بر شبکه سرور آنها نظارت کنید. در فروم ها در مورد آن جستجو کنید. از افراد کاربلد در مورد وضعیت امنیت سایت آنها پرس و چو کنید. می توانید شبکه های اجتماعی هاستینگ را یافته و نظرات کاربران در مورد آنها را مطالعه کنید.
در نهایت برای اطلاع از جدید ترین تکنیک های امنیت جوملا در سال 1400 اینجا کلیک کنید.
Google Analytics به شما امکان می دهد منابع ترافیک ، حجم کلمات کلیدی ، محتوای برتر و غیره را بشناسید و بینشی در مورد عملکرد وب سایت خود به شما ارائه می دهد. شما می خواهید از همان ابتدا Google Analytics را در سایت جوملایی خود نصب کنید تا بتوانید بلافاصله بازدیدکنندگان سایت را درک کرده و مطابق آن موارد سایت و مطالب خود را بهینه کنید.
SEO و توضیحات متا نرخ کلیک ارگانیک شما را افزایش می دهد و به شما در رتبه بندی در موتور جستجو کمک می کند. می توانید توضیحات متا را در سایت جوملایی خود از برگه System> Global Configuration> Site تنظیم کرده و توضیحات خود را در زیر بخش متا داده بنویسید. همچنین در هر صفحه جدا میتوانید اطلاعات متای آن صفحه را وارد کنید . مثلا در قسمت منو ها، هر کدام از مطالب و ... میتوانید آنها را تکمیل کنید.
پیشنهاد می کنیم در همین راستا مطلب آموزشی آموزش پنج مرحله تنظیمات داخلی سئو جوملا را مطالعه کنید.
از آنجایی که این روزها افراد بیشتری از طریق دستگاه های تلفن همراه به اینترنت دسترسی پیدا می کنند ، باید مطمئن شوید که سایت شما در همه دستگاه ها به خوبی کار می کند. به راحتی می توانید تست سازگاری با موبایل را به صورت آنلاین انجام دهید. سریعترین راه برای بررسی ، انجام تست با امکان Google-Friendly Mobile است. آدرس کامل صفحه وب را وارد کنید ، و معمولاً کمتر از 5 دقیقه طول می کشد تا اجرا شود. پس لطفاً انجام دهید! برای اینکه مشکلات کمتری داشته باشید سعی کنید قالب سایت جوملایی شما رسپانسیو باشد.
قبل از فعال شدن سایت جوملایی ، تمام فرم های وب سایت خود را ایجاد و آزمایش کنید. برای اطمینان از عملکرد مطابق انتظار می توانید چند نمونه فرم ارسال کنید. در اینجا یک چک لیست ضروری است که هنگام آزمایش فرم های خود باید دنبال کنید:
اگر وب سایت جوملایی شما محصولات یا خدمات می فروشد ، قبل از اینکه سفارشات واقعی را دریافت کند ، باید مراحل خرید و پرداخت را بررسی کنید. یک سفارش آزمایشی ایجاد کنید و بررسی کنید همه چیز به درستی کار می کند. همچنین باید هر روش پرداختی که در وب سایت موجود است را آزمایش کنید. آزمایش عملکردی ، یکپارچه سازی و امنیت را انجام دهید تا تجربه خرید یکپارچه را در اختیار کاربران قرار دهید.
پشتیبان گیری می تواند نجات دهنده باشد! اگر مشکلی پیش آمد ، پشتیبان گیری می تواند باعث مقابله با از دست رفتن اطلاعات شود و از آسیب های ناخواسته محافظت کند. ارائه دهنده میزبانی شما باید به طور پیش فرض نسخه پشتیبان تهیه کند. با این حال ، به شما توصیه می شود که پشتیبان های منظم از سایت خود تهیه کنید و نحوه بازگرداندن سایت خود از پشتیبان را نیز بیاموزید. حتما پیشنهاد می کنیم اگر روش درست پشتیبان گیری از سایت جوملایی را بلد نیستید این آموزش را مطالعه کنید. ( آموزش تهیه نسخه پشتیبان از سایت در سی پنل )
شما هیچ کنترلی بر نشانی اینترنتی غلط یا املایی ندارید ، اما چطور می توانید این تجربه منفی را به یک تجربه مثبت تبدیل کنید؟ یک صفحه خطای 404 سفارشی می تواند نرخ پرش را کاهش دهد ، افراد را درگیر خود نگه دارد ، نام تجاری ثابت را در سایت شما حفظ کند و بازدیدکنندگان از دست رفته را به سایت شما هدایت کند. به هر حال ، هر بازدید کننده در مرحله رشد اولیه وب سایت شما مهم است. در بیشتر فریمورک ها یا قالب های جوملایی صفحات 404 اختصاصی وجود دارد و می توانید به دلخواه ویرایش کنید.
بررسی لینک های شکسته بسیار مهم است زیرا ما اغلب پیوندها و صفحات را در مرحله توسعه تغییر می دهیم. پیوندهای شکسته اساساً پیوندهای مرده ای هستند که کاربران به دلایل مختلف نمی توانند به آنها دسترسی پیدا کنند. لینک های پیدا کرده و محتوای جدید در آن لینک قرار دهید . یا با 301 ارجاع دهید. داخل منو کامپوننت ها در سایت جوملایی می توانید از امکان دایرکت 301 استفاده کنید.
اگر در حال طراحی مجدد وب سایت جوملایی خود هستید ، این مورد کاربرد دارد. پس از اتمام بازسازی سایت خود ، نقشه URL را بررسی کنید تا از راه اندازی مجدد سایت اطمینان حاصل کنید. نگاشت نشانی اینترنتی یک انتقال یکپارچه از سایت قدیمی به سایت جدید را تضمین می کند و همچنین برای موتورهای جستجو برای انتقال حقوق سئو از صفحات قدیمی به صفحات جدید مفید است.
اگر مرورگر شما به شما در مورد ایمن نبودن سایتی هشدار دهد ، آیا هنوز آن وب سایت را مرور می کنید؟ شما قطعا در مورد اهمیت امنیت سایت خود و استفاده از گواهی SSL می دانید و در سال جدید ، این امکان یک ضرورت برای هر وب سایتی است و باعث بهبود اعتماد مشتری ، رتبه بندی موتورهای جستجو ، حفاظت از داده ها در سایت شما می شود. بنابراین فعال کردن SSL و فعال کردن HTTPS را در سایت جوملایی فراموش نکنید.
اگر صفحه خط مشی رازداری برای سایت خود تنظیم نکرده اید ، یادآوری می کنیم که آن را تهیه کنید. بهترین کار این است که یک سند و متن کامل و قابل فهم تهیه کنید. همچنین ، اگر تجارت شما در اتحادیه اروپا مستقر است یا در حال انجام هرگونه معامله با شهروندان اتحادیه اروپا هستید ، سیاست حفظ حریم خصوصی شما باید مطابق با GDPR باشد. در سایت جوملایی خود میتوانید از متن را به صورت یک مطلب خاص در منو قرار دهید و قسمتی ا سایت خود در اختیار کاربران قرار دهید.
به غیر از تست های ذکر شده در بالا ، در اینجا برخی از آزمایش هایی که باید در هر سایت جوملایی انجام دهید تا از تجربه روان کاربران سایت خود اطمینان داشته باشید .
چه کسی از سایت های کند نا امید نمی شود؟ وضعیت PageSpeed خود را آزمایش کنید و اقدامات لازم را برای بهبود آن انجام دهید.
اطمینان حاصل کنید که صفحات وب سایت با مرورگر و دستگاه های مختلف سازگار هستند. آنها باید ظاهر خوبی داشته باشند و در بیشتر مرورگرها و تا آنجا که ممکن است در دستگاه های مختلف عملکرد مناسبی داشته باشند.
آیا می خواهید سایت شما احمقانه به نظر برسد؟ اگر خیر ، پس بررسی نهایی را برای محتوا انجام دهید تا مطمئن شوید که عاری از هرگونه اشتباه دستوری و املایی است.
قبل از راه اندازی وب سایت جوملایی می توانید به راحتی تعداد زیادی از نکات ظاهراً جزئی را از دست بدهید. به همین دلیل داشتن یک چک لیست همیشه خوب است. آیا چک لیست خود را دارید؟ اگر تا اینجا پیش رفته اید تبریک می گویم! شما اکنون آماده هستید تا سایت خود را به جهان معرفی کنید. پیش بروید و وب سایت خود را راه اندازی کنید. موفق باشید!